Testimonials

Ik ben bij Jeroen gekomen om te werken aan mijn frustraties op het veld. Door middel van stukjes theorie, spelvormen en veel praten ben ik van een 8/10 naar een 3/10 gegaan qua frustraties op het veld. Jeroen kan goed luisteren en heeft een fijne en rustige manier van uitleggen. Ik kijk enorm positief terug op mijn traject. Ik kan het iedereen die aan zich zelf wilt werken aanraden, voor alle sporters op alle niveaus.

Rugby speler

Tafeltennis is een razendsnelle, zeer individuele sport waarbij het mentale aspect een uiterst grote rol speelt. Als je èven je aandacht verliest, dan ben je te laat. Ik had vaak het gevoel dat ik vooral van mezelf verloor en niet van mijn tegenstander. Jeroen heeft me in enkele sessies een enorm stuk verder geholpen. Een gezonde mate van wedstrijdspanning blijft aanwezig, evenals mijn neiging om de stand te willen vertalen naar de kans op winst of verlies. Maar door de focus vooral te richten op mijn enige taak: zorgen dat ik in alle opzichten klaar ben voor ‘de volgende bal’, boek ik aanmerkelijk beter resultaten.

Tafeltennisser

Samen met Jeroen heb ik door middel van goede gesprekken, oefeningen en op basis van vertrouwen mijn doelen als trainer behaald. Ook in het dagelijks leven ervaarde ik de positieve effecten van dit traject. Ik raad Jeroen aan voor zowel sporters als trainers. Wie zichzelf op zowel persoonlijk als op sportief vlak mentaal wil ontwikkelen.

Schaats- en skeeler trainer

Chat openen
1
Heb je een vraag?
of scan de code
Welkom op mijn website! Leuk dat je geïnteresseerd bent in prestatie- en sportpsychologie.

Heb je een vraag of wil je even sparren? Stuur vrijblijvend een berichtje via whatsapp.